Eekels Airconditioning is dé erkende
airco specialist in de regio Venlo

Welkom op de website van Eekels Airconditioning, dé erkende airco installateur en solide en betrouwbare partner voor al jouw oplossingen op het gebied van airconditioning in Venlo. Wij verkopen, installeren en onderhouden op een servicegerichte en professionele manier airconditioners bij bedrijven en particulieren in Venlo en omstreken.

Eekels Airconditioning Logo Venlo Eekels Airconditioning Binnenunit Venlo
Eekels Airconditioning Buitenunit Venlo Dave Eekels Airconditioning Venlo

Ook in Venlo plaatsen wij airconditioning!

Woon jij in Venlo en wil je een airco kopen en laten plaatsen? Neem dan meteen contact met ons op. Veel tevreden klanten in Venlo gingen je al voor!

Airco kopen Venlo

Airco Venlo - Kopen en laten installeren door Eekels

Wil jij een vaste airconditioning kopen en laten plaatsen in Venlo door een erkende airco installateur? Eekels Airconditioning is dé airco specialist op het gebied van airco verkoop, airco installatie en airco onderhoud in de regio Venlo. Met een airconditioning van Eekels kun je het hele jaar door een ideaal binnenklimaat in jouw woonhuis of werkplek hebben. Tijdens warme zomer dagen zorgt een airco voor verkoeling en tijdens de koudere winter dagen kan een airconditioning voor verwarming zorgen. Bij ons kun je verschillende A merk airconditioners kopen, laten plaatsen en laten onderhouden.

Wil jij een airco kopen en laten plaatsen in Venlo?

Wil jij een nieuwe airco kopen en laten installeren door dé specialist op het gebied van airconditioning in de regio Venlo?
Zoek dan zeker niet verder en neem vandaag nog contact op met Eekels Airconditioning voor een gratis offerte op maat.

Airco specialist Venlo

Airco Venlo - Eekels Airconditioning is jouw airco specialist

Ben jij op zoek naar een airco specialist in Venlo? Eekels Airconditioning is dé erkende airco installateur in de regio Venlo. Bij Eekels Airconditioning kun je verschillende A merk airconditioners kopen en laten installeren. Wij voldoen aan al je airco wensen om je een zo maximaal mogelijk comfort met de hoogste prestatienormen te garanderen. Daarom komen we graag naar je toe, om zo jouw behoeften en de mogelijkheden te bespreken voor een airco die bij je past. Ook kunnen wij zorgen voor het onderhoud van je airconditioner zodat je verzekerd bent van een goed werkende airconditioning.

Airco onderhoud Venlo

Airconditioning onderhoud in Venlo en omstreken

Wanneer jij regelmatig jouw airconditioning systeem laat onderhouden door een erkende airco installateur verlengt het de levensduur van de airconditioner en zorgt het tevens voor een blijvend energiezuinige en goede werking. Zo heb jij jaarlijks een schone en professioneel onderhouden airco die jarenlang optimaal zal blijven presteren. Daarnaast geniet je elke dag optimaal van gezonde, frisse lucht en een aangenaam binnenklimaat in jouw woning of werkplek. Wil je meer weten over airco onderhoud Venlo? Neem dan meteen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is airconditioning - Airco toepassingen Venlo

Wat is airconditioning? En waar kan airco worden toegepast?

Airconditioning, klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregeling is de behandeling van de lucht in binnenruimtes. Andere benamingen zijn airconditioner, airco, klimaatregelaar, klimaatbeheersing en comfortkoeling. Het apparaat of de installatie waarmee de airconditioning plaatsvindt, wordt kort...

Airco merken Venlo

Airco merken die wij verkopen en installeren in Venlo

Als je van plan bent om een airco installatie te kopen, ben je natuurlijk heel erg benieuwd welke soorten en merken airconditioners er te koop zijn. Je kunt zelf al heel wat onderzoek doen en je kunt dat ook gewoon overlaten aan de specialist op het gebied van airconditioning systemen in Venlo...

Duurzaam verwarmen met airco Venlo

Duurzaam verwarmen met airconditioning in Venlo

Duurzaam verwarmen met airconditioning zal niet het eerste zijn waar jij aan denkt als je kiest voor een airco systeem voor in je huis of op je werkplek. Je wilt namelijk dat de airconditioning jouw huis koel houdt tijdens die warme zomerdagen. Maar wist je dat jij jouw woning ook duurzaam kunt verwarmen...

Eekels is dé specialist op het gebied van airconditioning in Venlo

Eekels Airconditioning is dé airco specialist Venlo

Over Eekels Airconditioning

Eekels Airconditioning is dé erkende airco installateur en solide en betrouwbare partner voor al jouw oplossingen op het gebied van airconditioning in de regio Venlo. Voor bedrijven en particuliere klanten kunnen wij elk type airconditioning installatie leveren, installeren, onderhouden en voorzien van alle gewenste service.

Wij zijn dé airco specialist in Venlo en voldoen aan al je airco wensen om je een zo maximaal mogelijk comfort met de hoogste prestatienormen te garanderen. Eekels Airconditioning is gekwalificeerd om je te helpen bij het kiezen van de airco die het beste bij jouw behoeften past.

Omdat we een niet merk gebonden airco installateur zijn kunnen we je een ontzettend ruime keuze aan airconditioners tegen concurrerende prijzen aanbieden in de regio Venlo. Bij Eekels Airconditioning verkopen we onder andere airco installaties van de merken Daikin, Gree, LG, Mitsubishi, Toshiba en Tosot. Daarbij geven wij uitstekende service bij de installatie en het onderhoud van jouw airco.

Met een blik op de toekomst passen wij het liefste zeer energiezuinige A merk airco systemen toe in Venlo welke voldoen aan de strengste energienormen (A+/A++ of hoger), welke gebruik maken van vooruitstrevende elektronische technologieën en gemaakt zijn van hoogwaardige duurzame materialen. Wij proberen bij te dragen aan een betere leefomgeving en zo een milieu verantwoordelijke airconditioning installateur te zijn. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan een betere, gezondere en mooiere toekomst voor iedereen.


Dave Eekels Airconditioning is dé erkende airco installateur Venlo

Dave Eekels

Na meerdere jaren ervaring opgedaan te hebben op het gedied van airconditioning is Dave begin 2021 voor zichzelf begonnen onder de naam Eekels Airconditioning. Dave is een vakman, een harde werker en een solide en betrouwbare partner voor al jouw oplossingen op het gebied van airconditioning. Dave Eekels kan voor bedrijven en particuliere klanten uit Venlo elk type airco leveren, installeren, onderhouden en voorzien van alle gewenste service.

Sinds begin 2021 biedt Dave Eekels betrouwbare service en kwaliteitswerk in de regio Venlo. Dave Eekels is zeer trots op z'n airco bedrijf. Zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige service, grondig vakmanschap en eerlijke prijzen heeft hem talloze opdrachten en vele positieve referenties van klanten opgeleverd.

Is Eekels dé erkende airco installateur die jij zoekt in Venlo?

Weet je zeker dat Eekels Airconditioning dé airco specialist is die jij zoekt voor de installatie en onderhoud van jouw airco?
Zoek dan niet verder en neem nu contact op met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een airco die bij je past.

Meer over onze service en diensten in Venlo

Eekels Airconditioning kijkt samen met jou als Venlose klant, naar de allerbeste airco oplossingen, die voldoen aan al jouw behoeften en
het beste passen bij jouw leef- of werkomgeving. Wij komen dan ook graag persoonlijk bij je langs in Venlo om de situatie op te nemen.
Bij ons kun je diversen airconditioners kopen, laten plaatsen en laten onderhouden, waaronder Daikin, Gree, LG, Mitsubishi en Toshiba.

Airco kopen Venlo

Eekels Airconditioning voldoet aan al jouw airco wensen om je een zo maximaal mogelijk comfort met de hoogste prestatienormen te garanderen. Wij helpen je graag bij de aankoop van de airco die het beste bij jouw behoeften, wensen en budget past.

Airco installeren Venlo

Bij ons kun je er op vertrouwen dat je airco op een professionele manier word geïnstalleerd. Wij hebben ruime keuze uit A merken, bieden gunstige prijzen en geven een uitstekende service. Wij werken secuur en alles word netjes opgeruimd en opgeleverd.

Airco onderhoud Venlo

Heb je bij Eekels Airconditioning een airco gekocht en heb je die door ons laten plaatsen? Dan kun je ook bij ons terecht voor het onderhoud van jouw airco via een onderhoudscontract. Zo heb je jaarlijks een schone airconditioner die optimaal blijft presteren.

In Venlo leveren, plaatsen en onderhouden wij verschillenden soorten airconditioners

Ook in Venlo verkopen, installeren en onderhouden wij verschillende airconditioning merken, modellen en systemen. Of het nu gaat om 1 ruimte (single split-systeem), 2-5 ruimten (multi split-systeem) of voor grotere gebouwen met meer dan 5 ruimten (VRF systeem), van wandmodel tot cassetemodel en van vloermodel tot kastmodel, bij Eekels Airconditioning ben je aan het juiste adres voor airco in Venlo. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing die voldoet aan al jouw behoeften.


Eekels Airconditioning is werkzaam in de regio Venlo

Onze werkzaamheden in Venlo zijn airco verkoop, airco installatie en airco onderhoud.

Airco kopen Venlo
Airco onderhoud Venlo
Verwarmen airco Venlo

Vind jij het prettiger dat we naar Venlo komen?

Vind je het fijner dat we naar je toe komen voor een persoonlijk gesprek in Venlo om al jouw airco behoeften te bespreken?
Dat is geen probleem, wij komen graag naar je toe. Bel ons nu meteen voor een afspraak voor airconditioning die bij je past.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend airco adviesgesprek in Venlo

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie en wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend airco adviesgesprek op locatie? Wij kijken samen met jou als klant, naar de allerbeste airco oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften en het beste passen bij jouw leef- of werkomgeving. Wij komen dan ook graag persoonlijk bij je langs om de situatie op te nemen. Vul het formulier hieronder in voor het maken van een afspraak in Venlo. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.