Over ons

Eekels Airconditioning is dé solide en betrouwbare partner voor al jouw oplossingen op het gebied van airconditioning

Eekels Airconditioning airco installateur

Wij zijn Eekels Airconditioning

Eekels Airconditioning is dé erkende airco installateur en solide en betrouwbare partner voor al jouw oplossingen op het gebied van airconditioning in de regio Limburg, Brabant en Gelderland. Voor bedrijven en particuliere klanten kunnen wij elk type airco installatie leveren, installeren, onderhouden en voorzien van alle gewenste service.

Wij zijn de erkende airco installateur in jouw regio en voldoen aan al je airco wensen om je een zo maximaal mogelijk comfort met de hoogste prestatienormen te garanderen. Eekels Airconditioning is gekwalificeerd om je te helpen bij het kiezen van de airco die het beste bij jouw behoeften past. Om jou beter en sneller van dienst te kunnen zijn werken wij sinds onze start samen met Startklimaat Airconditioning.

Omdat we een niet merk gebonden airco installateur zijn kunnen we je een ontzettend ruime keuze aan airconditioners tegen concurrerende prijzen aanbieden. Bij Eekels Airconditioning verkopen we onder andere airco installaties van de merken Daikin, Gree, LG, Mitsubishi, Toshiba en Tosot. Daarbij geven wij uitstekende service bij de installatie en het onderhoud van jouw airco.

Ons werk- en servicegebied ligt in een straal van ongeveer 75 km rond Venlo. Wij zijn het meest actief met de verkoop, installatie en onderhoud van airco installaties in Venlo en omstreken. Dan kun je denken aan de gemeente Venlo, gemeente Beesel, gemeente Peel en Maas en de gemeente Horst aan de Maas. Uiteraard zijn wij ook werkzaam buiten dit gebied zoals in Roermond, Heerlen, Maastricht, Deurne, Helmond, Eindhoven, Venray, Nijmegen en Arnhem.

Met een blik op de toekomst passen wij het liefste zeer energiezuinige A merk airco systemen toe welke voldoen aan de strengste energienormen (A+/A++ of hoger), welke gebruik maken van vooruitstrevende elektronische technologieën en gemaakt zijn van hoogwaardige duurzame materialen. Wij proberen bij te dragen aan een betere leefomgeving en zo een milieu verantwoordelijke airconditioning installateur te zijn. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan een betere, gezondere en mooiere toekomst voor iedereen.


Goede ervaring met Eekels Airconditioning

Onze ervaring

We zijn geen groot airco bedrijf en hebben ook geen twintig jaar ervaring. Wel zijn we een jong hard werkend bedrijf, dat streeft na de beste en meest passende airco oplossingen voor zijn klanten. Voor ons is goed niet goed genoeg, wij gaan voor perfectie. Wij werken hard en secuur en leveren ieder project schoon en opgeruimd op en gaan pas naar huis als de klus geklaard is.

Daar staan wij voor, dat is Eekels Airconditioning en dat krijgen we ook te horen en te lezen van onze zeer tevreden en gewaardeerde klanten. Zo hebben we van meerdere van onze klanten al een hele mooie vijf sterren recensie gekregen, en dat waarderen wij enorm. Dat zijn de dingen waar we het voor doen, een tevreden klant. Deze recensies zijn te lezen op onze website onder het kopje recensies in het menu, op onze Facebook pagina of op onze Cylex en Google bedrijfspagina's.

Heeft Eekels Airconditioning bij jou een airco installatie geplaatst en ben jij ontzettend tevreden over onze service en diensten? Dan zouden wij die positieve vijf sterren recensie van jou enorm waarderen. Dat kan heel gemakkelijk op onze Google pagina, op onze Cylex bedrijfspagina of op onze Facebook pagina onder het kopje recensies. Bij deze alvast, hartelijk bedankt.


Dave Eekels Airconditioning airco installateur

Dave Eekels

Na meerdere jaren ervaring opgedaan te hebben op het gedied van airconditioning is Dave begin 2021 voor zichzelf begonnen onder de naam Eekels Airconditioning. Dave is een vakman, een harde werker en een solide en betrouwbare partner voor al jouw oplossingen op het gebied van airconditioning. Dave Eekels kan voor bedrijven en particuliere klanten elk type airco leveren, installeren, onderhouden en voorzien van alle gewenste service.

Sinds begin 2021 biedt Dave Eekels betrouwbare service en kwaliteitswerk in de regio Limburg, Brabant en Gelderland. Dave Eekels is zeer trots op z'n airco bedrijf. Zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige service, grondig vakmanschap en eerlijke prijzen heeft hem talloze opdrachten en vele positieve referenties van klanten opgeleverd.

Ben jij op zoek naar een vakman voor de installatie van een airco?

Dan zit je bij Eekels Airconditioning, dé erkende airco installateur en betrouwbare partner voor alles op het gebied van airconditioning
aan het juiste adres. Bel nu meteen voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een airconditioning systeem dat bij jouw behoeften past.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend airco adviesgesprek

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie en wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend airco adviesgesprek op locatie? Wij kijken samen met jou als klant, naar de allerbeste airco oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften en het beste passen bij jouw leef- of werkomgeving. Wij komen dan ook graag persoonlijk bij je langs om de situatie op te nemen. Vul het formulier hieronder in voor het maken van een afspraak. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.