Toshiba airconditioning

Toshiba airco kopen? Wij verkopen, installeren en onderhouden Toshiba airconditioners in de regio Limburg, Brabant en Gelderland

Eekels Airconditioning Toshiba airco installateur

Toshiba airco kopen?

Wil je een Toshiba airco kopen en laten installeren, dan ben je bij Eekels Airconditioning aan het juiste adres. Wij bieden diverse modellen Toshiba airconditioners aan tegen gunstige prijzen. Een Toshiba airco past bij iedere situatie en in iedere ruimte. Wij verkopen, plaatsen en onderhouden klant- en servicegericht Toshiba airconditioning bij particulieren en bedrijven in de regio Limburg, Brabant en Gelderland. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend airco adviesgesprek. Toshiba airco kopen? We helpen je graag bij het maken van de beste keuze die volledig bij jouw behoeften past.

Een aangenaam binnenklimaat creëren met een Toshiba airconditioning

In iedere ruimte of situatie een aangenaam binnenklimaat creëren, op energiezuinige wijze; dat is waar wij voor staan met onze airconditioning producten. Dankzij Toshiba’s jarenlange ervaring als airconditioning producent, en het inzetten van de modernste technieken, worden Toshiba’s airconditioning systemen overal ter wereld toegepast. Zo zorgen wij voor een perfecte klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horecagelegenheden en scholen.


Innovatief en ambitieus

Toshiba produceerde haar eerste airconditioner in de jaren 50 van de vorige eeuw en heeft vanaf dat moment het airconditioning product steeds verder verbeterd. Toshiba introduceerde als innovator vervolgens de rotary compressor en de elektronische besturing. In de jaren 80 was Toshiba de eerste die het inverter gestuurde systeem en de twin-rotary compressor op de markt bracht. In 1999 leidde Toshiba de airconditioning industrie met de introductie van haar ozonvriendelijke productrange. Toshiba blijft met volhardende motivatie haar producten en systemen steeds weer verbeteren.


Breed aanbod airconditioners voor particulier en zakelijk gebruik

Met een productie van vele miljoenen stuks per jaar is Toshiba wereldwijd één van de meest toonaangevende producenten van airconditioners. Met een zeer uitgebreid en compleet portfolio biedt Toshiba voor elke denkbare situatie een passende oplossing voor klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horeca, scholen en (semi-)overheidsgebouwen.


Energiezuinig, stil en een kenmerkende vormgeving

Toshiba airconditioners zijn door toepassing van vooruitstrevende elektronische technologieën en het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen zeer energiezuinig. En mede dankzij de geluidsarme werking en de elegante vormgeving passen Toshiba airconditioners onopvallend in elk interieur, van woonkamer tot museumzaal.


Toshiba airconditioning kopen

Ben jij van plan om een Toshiba airco te kopen?

Wil jij een Toshiba airconditioning kopen en laten installeren door een erkende airco installateur?
Neem dan vandaag nog contact op met Eekels Airconditioning voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Toshiba airconditioning in huis

Of je nu lekker wil slapen tijdens een zwoele nacht, het hoofd koel wil houden terwijl je werkt op de zolderkamer of gewoon thuis wil komen in een aangename temperatuur; airconditioning in huis biedt op vele fronten comfort en gemak. En moderne airco’s zijn allang niet meer de energieslurpende, lawaaierig en logge apparaten die ze vroeger waren. Technologische ontwikkelingen hebben niet stilgestaan. Door de jaren heen zijn airconditioners zuinig(er), stiller en eleganter geworden. Bovendien kunnen praktisch alle (kwaliteits-)airco’s ook prima verwarmen, een airco noemen we daarom ook een warmtepomp.

Verwarmen met een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor de CV-ketel, in de verwarmingsstand gebruikt de warmtepomp namelijk aanzienlijk minder energie dan een CV-ketel. Met een airco in huis creëer je dus het hele jaar een prettig binnenklimaat. Naast een aangename temperatuur zorgt een airco ook voor een prettige luchtvochtigheid en zuivert hij de lucht van vervuilende deeltjes, dat draagt bij aan een gezond klimaat in huis.


Wat heb ik nodig?

Airconditioners zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen; zichtbaar of uit het zicht ingebouwd. Voor elke ruimte en wens is er wel een model beschikbaar. Je kan ervoor kiezen om één airco in één ruimte te plaatsen, maar er kan ook gekozen worden voor een systeem waarbij meerdere airco’s in huis worden geplaatst, in verschillende ruimtes. Voor beide toepassingen is slechts één buitendeel nodig. Als je meerdere ruimten wil voorzien van airco kies je voor een multi-splitsysteem. In zo’n systeem kunnen verschillende modellen met elkaar gecombineerd worden, met elk een eigen bediening.

Elke airco is er in verschillende capaciteiten wat vermogen betreft. Vanzelfsprekend heeft een grotere ruimte een groter vermogen nodig. De vuistregel om te bepalen hoeveel koelvermogen nodig is, is het aantal kubieke meters van de ruimte vermenigvuldigt met 30 watt. Echter moet ook rekening gehouden worden met de mate waarin het huis geïsoleerd is, of er wel of niet dubbele beglazing aanwezig is en hoe de zon staat ten opzichte van de ruimte. En natuurlijk zijn je eigen wensen en verwachtingen ook van belang. Deze factoren spelen allemaal een rol bij het selecteren van het ideale systeem. Een TOSHIBA vakinstallateur kan samen met jou de juiste selectie maken.


Installatie en onderhoud van een Toshiba airco

Een airconditioner moet altijd geïnstalleerd worden door een erkend installateur. Dat heeft te maken met wet- en regelgeving omtrent het gas dat circuleert in het systeem. Installatie is vrijwel altijd in één dag te realiseren en gaat niet gepaard met ingrijpende hak- en breekwerkzaamheden. Leidingen worden netjes weggewerkt. Na installatie is het onderhoud eenvoudig zelf bij te houden, dit vergt geen omvangrijke handelingen. Een jaarlijkse servicebeurt door een installateur houdt de werking van de airco, en dus de luchtkwaliteit in huis, daarnaast optimaal. Zo heb je jarenlang plezier van jouw airco!


Toshiba warmtepomp

Een airconditioner is een warmtepomp. Alle systemen uit het airconditioning assortiment kunnen namelijk zowel koelen als verwarmen. Door het koelproces om te draaien wordt de lucht verwarmd in plaats van gekoeld. Een airconditioner noemen we daarom een lucht-lucht warmtepomp. Omdat hier geen gas voor nodig is en de buitenlucht de bron vormt is dit een zeer energiezuinige en milieuvriendelijke manier om een ruimte te verwarmen. Bovendien heb je zo het gehele jaar plezier van je airconditioner.

Toshiba biedt echter ook een assortiment zogenaamde lucht-water warmtepompen. Deze systemen gebruiken ook de buitenlucht als bron maar verwarmen daarmee water. Dat water wordt ingezet om een huis, kantoor of ruimte verwarmen en een deel wordt opgeslagen voor tapwater in de keuken en badkamer. Daarmee kan zelfs een gasaansluiting voor verwarming en warm water overbodig worden. En omdat het verwarmingssysteem ook voor koeling ingezet kan worden biedt dit ook extra comfort op warme dagen!

Een energiezuinige Toshiba airco koop je bij Eekels

Wil jij een energiezuinige Toshiba airco kopen en laten installeren door Eekels Airconditioning?
Neem dan vandaag contact op met Eekels Airconditioning voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Toshiba airconditioning op het werk

Werknemers zijn het grootste kapitaal van een bedrijf. Daar wil je goed voor zorgen. Immers, als het werkklimaat niet prettig is kost dat productiviteit en dus geld. Een optimaal binnenklimaat is één van de pijlers van een prettig werkklimaat. Temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie vormen samen het binnenklimaat. Tegelijkertijd wil je als ondernemer kosten in de hand houden en verantwoord omgaan met energieverbruik. Daarbij heeft niet iedereen dezelfde behoeftes waar het op klimaat aankomt. Airco op het werk is dé oplossing om bij te dragen aan een optimaal werkklimaat en biedt daarnaast vele duurzame mogelijkheden om kosten te beheersen en aan verschillende comfort-eisen tegemoet te komen.


Toshiba airconditioning in zorginstellingen

Temperatuur en luchtvochtigheid hebben invloed op de beleving van welbehagen. Voor bewoners, tijdelijk of permanent, van uiteenlopende zorginstellingen luistert dit nauw. Wanneer je fysieke toestand kwetsbaar is ben je extra gevoelig voor zaken als omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid, de aanwezigheid van bacteriën en ziekmakers en het CO2 gehalte in de lucht. Als deze factoren niet in balans zijn voelt niemand zich prettig. Zijn weerstand en conditie echter niet optimaal dan kan het zelfs van cruciaal belang zijn dat het binnenklimaat perfect is.

Een airconditioningsysteem kan op vele fronten zorgen voor het perfecte binnenklimaat voor deze kwetsbare doelgroep. Om te beginnen houdt een airco de temperatuur op een comfortabel en stabiel niveau, of het nu koel moet zijn of lekker warm. Grote schommelingen worden voorkomen door de zogenaamde inverter-techniek waarover elk systeem beschikt. Maar koude of warme lucht blazen is niet het enige wat een airconditioner doet. Hij reinigt de lucht ook door uitgekiende filtersystemen, vervuilende deeltjes worden uit de lucht gefilterd en overtollig vocht wordt afgevoerd. Deze zaken zorgen gezamenlijk voor een binnenklimaat waarin het goed toeven is zonder negatieve invloeden van buitenaf.

Bovendien stoort een airconditioner nooit. Hedendaagse airconditioners zijn niet meer de logge, lawaaiërige apparaten die ze vroeger waren maar blinken uit in bescheiden uiterlijke kenmerken en hebben een bijzonder stille werking. Ze verbruiken weinig energie wat betekent dat ze in de verwarmingsstand ook nog eens zeer duurzame verwarming bieden!


Een aangenaam winkelklimaat met Toshiba airconditioning

Winkelen is het leukst als het klimaat in de winkel zo aangenaam mogelijk is, op warme maar ook op koude dagen. En klanten die zich prettig voelen blijven graag wat langer, en dus wil je voor de bezoekers van je winkel graag een aangenaam binnenklimaat creëren. Als ondernemer wil je echter wel dat exploitatiekosten beheersbaar blijven en daarbij spelen duurzame overwegingen zoals energiezuinigheid en verwarmen zonder gas een grote rol. En wat te denken van je medewerkers? Ook voor hen is een prettig binnenklimaat noodzakelijk. Zo kunnen ze de hele dag door fris en scherp klanten te woord staan.

Een airconditioningsysteem is dé manier om klimaatbeheersing toe te passen op efficiënte en energiezuinige wijze. Van kleine boetiek tot megastore, met één airconditioningsysteem kan het gehele pand voorzien worden van klimaatbeheersing. Behalve koelen en verwarmen van de winkelruimte(s) kunnen zaken zoals een luchtgordijn, warm tapwater, ventilatie en warmteterugwinning geïntegreerd worden in het systeem, of dat nu een groot VRF-systeem (vanaf 6 ruimtes) is of een kleiner split-systeem (1 tot 5 ruimtes).

Door de intelligente regeltechniek waarover Toshiba-systemen beschikken kunnen seizoensinvloeden moeiteloos opgevangen worden en staan tools als energiemonitoring en kostenbeheersing op gebruiksvriendelijke wijze tot je beschikking.


Vrije tijd comfortabel doorbrengen

Er zijn veel plaatsen denkbaar waar we onze vrije tijd doorbrengen, of het nu gaat om een korte periode of een langer verblijf. Als we dat buitenshuis doen willen we natuurlijk graag comfort. Voor een horeca-ondernemer is het daarom belangrijk om het de gasten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een belangrijk aspect daarin is een prettig binnenklimaat. En dat is meer dan alleen de juiste temperatuur. Een prettige luchtvochtigheid, gezuiverde lucht zonder ziekmakers of onfrisse geurtjes en apparatuur die niet stoort maar die zich (bijna) niet laat zien en horen. Maar ook in de sportschool, rondvaartboot, bioscoop en het bezoekerscentrum bestaat de behoefte aan een comfortabel binnenklimaat.


Een airconditioningsysteem biedt het hele jaar door uitkomst

Airconditioners zijn verkrijgbaar is veel soorten, maten en uitvoeringen, of je nu op zoek bent naar klimaatbeheersing voor een klein café of een groot zakenhotel, voor elke toepassing is een oplossing. Airconditioners kunnen ook uitstekend verwarmen en worden daarom ook warmtepomp genoemd. Warmtepompen bieden een zeer energiezuinig alternatief voor traditionele verwarmingssystemen op gas. En om dat een airconditioningsysteem gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een luchtgordijn en warm tapwater kan een enorme duurzaamheidsslag gemaakt worden. Dat is goed voor het milieu maar ook voor de hoogte van de totale energierekening! Kostenbeheersing en monitoring van energieverbuik kunnen bovendien in eigen hand gehouden worden. Middels gebruiksvriendelijke tools kan bediening op afstand en afstemming op bijvoorbeeld de bezetting van de gelegenheid helemaal geregeld worden.


Een goed binnenklimaat zorgt voor betere prestaties

Peuterspeelzaal, klaslokaal of collegezaal, daar waar je kennis opdoet wil je je goed voelen en geconcentreerd kunnen zijn. Een goed binnenklimaat helpt hierbij . Door het klimaat op school wordt het lerende kind helaas nogal eens het kind van de rekening. In de winter veroorzaken oude verwarmingssystemen een te hoge temperatuur of zijn juist niet in staat om de ruimte warm te houden. In de zomer dringt de warmte van buiten veelal naar binnen. In combinatie met weinig of geen ventilatie zorgt dat voor een omgeving die niet bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van leerlingen en leraren. Een goed binnenklimaat bevorderd juist het welbevinden en prestaties.


Duurzaamheid

Naast energiezuinig koelen op warme dagen kunnen airconditioners ook uitstekend verwarmen en worden daarom ook warmtepomp genoemd. Warmtepompen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen op gas. En omdat een airconditioningsysteem gecombineerd kan worden met warm tapwater kan een heuse duurzaamheidsslag gemaakt worden. Dat is goed voor het milieu maar ook voor de hoogte van de totale energierekening! Kostenbeheersing en monitoring van energieverbuik zijn bovendien mogelijk middels gebruiksvriendelijke tools.

Wij verkopen, plaatsen en onderhouden Toshiba airconditioning

Toshiba airconditioning
Toshiba airconditioning
Toshiba airconditioning

Klanten in de volgende plaatsen gingen je voor met een Toshiba airco

Veel tevreden klanten in verschillenden plaatsen gingen je al voor, en zijn gelukkig met de aankoop van een Toshiba airco.

Wil je meer weten over Toshiba airconditioning?

Wil jij graag meer informatie over Toshiba airconditioning? Of wil je weten wat een Toshiba airco installatie inclusief montage en onderhoud kost?
Bel ons dan meteen om een afspraak te maken. Dan kunnen we het samen hebben over een Toshiba airco systeem dat bij jouw behoeften past.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend airco adviesgesprek

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie en wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend airco adviesgesprek op locatie? Wij kijken samen met jou als klant, naar de allerbeste airco oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften en het beste passen bij jouw leef- of werkomgeving. Wij komen dan ook graag persoonlijk bij je langs om de situatie op te nemen. Vul het formulier hieronder in voor het maken van een afspraak. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.