Mitsubishi airconditioning

Mitsubishi airco kopen? Wij verkopen, installeren en onderhouden Mitsubishi airconditioners in de regio Limburg, Brabant en Gelderland

Eekels Airconditioning Mitsubishi airco installateur

Mitsubishi airco kopen?

Wil je een Mitsubishi airco kopen en laten installeren, dan ben je bij Eekels Airconditioning aan het juiste adres. Wij bieden diverse modellen Mitsubishi airconditioners aan tegen gunstige prijzen. Een Mitsubishi airco past bij iedere situatie en in iedere ruimte. Wij verkopen, plaatsen en onderhouden klant- en servicegericht Mitsubishi airconditioning bij particulieren en bedrijven in de regio Limburg, Brabant en Gelderland. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend airco adviesgesprek. Mitsubishi airco kopen? We helpen je graag bij het maken van de beste keuze die volledig bij jouw behoeften past.

Mitsubishi Heavy Industries is wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen

Mitsubishi Heavy Industries produceert al meer dan 80 jaar kwalitatief hoogstaande producten voor het koelen en verwarmen van lucht en water bij je thuis of in jouw onderneming. Met de aanschaf van een van de klimaatsystemen van Mitsubishi Heavy Industries kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit van een wereldwijd gerenommeerd merk. De technici van Mitsubishi Heavy Industries ontwikkelen verbazingwekkend geavanceerde en toch duurzame machines en systemen die in staat zijn in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren. Elk product op zichzelf is een verbazingwekkend staaltje vakmanschap, dat jarenlang rustig zijn werk doet, weinig energie verbruikt en daardoor minimale gevolgen voor het milieu heeft.


Mitsubishi airconditioning kopen

Ben jij van plan om een Mitsubishi airco te kopen?

Wil jij een Mitsubishi airconditioning kopen en laten installeren door een erkende airco installateur?
Neem dan vandaag nog contact op met Eekels Airconditioning voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Waarom een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner?

Stille werking

Natuurlijk wilt je rustig kunnen genieten van jouw airconditioner. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners doen zeer geruisloos hun werk. In de laagste stand werken de wandunits bij een geluidsniveau vanaf slechts 19 dB(A).

Schone lucht

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd. Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft je hetzelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving. Om er alles aan te doen om ook virussen buiten de deur te houden, kan de airconditioner uitgebreid worden met een ingebouwde UV-C-Lucht desinfectie systeem, waardoor de ruimte wordt gezuiverd van virussen.

Energielabel

Alle Mitsubishi Heavy Industries airconditioners zijn minimaal voorzien van energielabel A++ waarmee jij verzekerd bent van lage gebruikskosten en een comfortabel klimaat. Voor zakelijke gebruikers kan de energie-investeringsaftrek (EIA-regeling) gelden.

Comfort

Mitsubishi Heavy Industries airconditioners staan garant voor comfort. Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner creëer je het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kun je comfortabel en snel de ruimte verwarmen. Jouw airco is er dus niet alleen om te koelen, maar het hele jaar door een echte klimaatregelaar. Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. jij stelt éénmalig de temperatuur in, net als bij uw cv-ketel en de airconditioning houdt de ruimte perfect op de ingestelde temperatuur.

Duurzaam

De airco's van Mitsubishi Heavy Industries hebben zichzelf in uiteenlopende situaties bewezen. De klimaatsystemen zijn zowel duurzaam als gebruiksvriendelijk. Wij zijn volledig overtuigd van de kwaliteit van de airconditioners, dit blijkt bijvoorbeeld uit de garantieperiode van vijf jaar. Maar voor ons betekent ‘duurzaam’ veel meer dan alleen een lange levensduur. De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners worden op een milieubewuste manier ontworpen en geproduceerd. Het design wordt zo compact mogelijk gemaakt waardoor er minder materialen nodig zijn. Ook wordt er met milieuvriendelijke materialen gewerkt waardoor 90% van de airconditioners gerecycled kunnen worden.

Een energiezuinige Mitsubishi airco koop je bij Eekels

Wil jij een energiezuinige Mitsubishi airco kopen en laten installeren door Eekels Airconditioning?
Neem dan vandaag contact op met Eekels Airconditioning voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Het ideale klimaat voor thuis

Een airconditioner zuigt (warme) lucht aan en leidt die door een ruimte waar vloeistof wordt verdampt. De warmte uit de lucht wordt tijdens het verdampen meegenomen en vervolgens komt er weer koele lucht de airconditioner uit. Bovendien kan er tijdens het proces vocht aan de lucht onttrokken worden, zodat de airconditioner de lucht niet alleen koelt maar ook droogt.


Verwarmen, koelen en warm tapwater zonder gas

De Hydrolution van Mitsubishi Heavy Industries gebruikt (gratis) buitenlucht en zet deze om naar warm tapwater en een comfortabele verwarmingstemperatuur in de woning. In de zomer werkt het flexibele systeem andersom en garandeert het een stille koele slaapkamer of woonkamer.

Waarom een MHI-warmtepomp?

De Mitsubishi Heavy Industries Hydrolution lucht-waterwarmtepomp is een compleet modern systeem voor het verwarmen, koelen en produceren van warm tapwater. Hiermee is het mogelijk een 100% gasloze en energiezuinige woning te bouwen.

De MHI warmtepomp is een compleet, modern systeem voor de verwarming, koeling en productie van tapwater. De pomp gebruikt (gratis) buitenlucht (ook bij buitentemperaturen van -20°C) en zet deze om naar warm tapwater en een comfortabele verwarmingstemperatuur in de woning. In de zomer werkt het net andersom en levert de pomp koeling.


Airconditioners voor koeling, verwarming en ventilatie

Met de aanschaf van één van de airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit van een wereldwijd gerenommeerd merk. Eekels Airconditioning verkoopt, plaatst en onderhoud al een geruime tijd Mitsubishi Heavy Industries in Limburg, Brabant en Gelderland. Samen met ons hechte team van erkende installateurs garanderen wij een soepele installatie en onderhoud van jouw airconditioner.

Wij verkopen, plaatsen en onderhouden Mitsubishi airconditioning

Mitsubishi airconditioning
Mitsubishi airconditioning
Mitsubishi airconditioning

Klanten in de volgende plaatsen gingen je voor met een Mitsubishi airco

Veel tevreden klanten in verschillenden plaatsen gingen je al voor, en zijn gelukkig met de aankoop van een Mitsubishi airco.

Wil je meer weten over Mitsubishi airconditioning?

Wil jij graag meer informatie over Mitsubishi airconditioning? Of wil je weten wat een Mitsubishi airco installatie inclusief montage en onderhoud kost?
Bel ons dan meteen om een afspraak te maken. Dan kunnen we het samen hebben over een Mitsubishi airco systeem dat bij jouw behoeften past.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend airco adviesgesprek

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie en wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend airco adviesgesprek op locatie? Wij kijken samen met jou als klant, naar de allerbeste airco oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften en het beste passen bij jouw leef- of werkomgeving. Wij komen dan ook graag persoonlijk bij je langs om de situatie op te nemen. Vul het formulier hieronder in voor het maken van een afspraak. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.