Daikin airconditioning

Daikin airco kopen? Wij verkopen, installeren en onderhouden Daikin airconditioners in de regio Limburg, Brabant en Gelderland

Eekels Airconditioning Daikin airco installateur

Daikin airco kopen?

Wil je een Daikin airco kopen en laten installeren, dan ben je bij Eekels Airconditioning aan het juiste adres. Wij bieden diverse modellen Daikin airconditioners aan tegen gunstige prijzen. Een Daikin airco past bij iedere situatie en in iedere ruimte. Wij verkopen, plaatsen en onderhouden klant- en servicegericht Daikin airconditioning bij particulieren en bedrijven in de regio Limburg, Brabant en Gelderland. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend airco adviesgesprek. Daikin airco kopen? We helpen je graag bij het maken van de beste keuze die volledig bij jouw behoeften past.

Het perfecte binnenklimaat met Daikin

Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we dat er voor een ideaal binnenklimaat en comfort meer nodig is dan alleen verwarming en koeling. Ontdek snel welke Daikin oplossingen passen bij jouw behoeften met behulp van Eekels Airconditioning.

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes - of je nu een woning- of gebouweigenaar, retailer of hotelmanager bent, de Daikin verwarmings- en koeloplossingen komen tegemoet aan jouw behoeften.

Daikin heeft de oplossingen voor elke klimaatbehoefte - of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventilatie, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren.


Innovatie betekent continue verbetering

Wij geloven dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is de drijfveer achter alles wat ze doen bij Daikin. Van kleine verbeteringen in het productieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken. Dankzij het European Development Centre en onze focus op energiezuinige oplossingen kunnen we klimaatsystemen in Europa voor Europa maken.


Daikin airconditioning kopen

Ben jij van plan om een Daikin airco te kopen?

Wil jij een Daikin airconditioning kopen en laten installeren door een erkende airco installateur?
Neem dan vandaag nog contact op met Eekels Airconditioning voor een gratis en vrijblijvende offerte.

De marktleider in klimaatoplossingen

Het Daikin assortiment van energiezuinige airconditioningsystemen zorgt het hele jaar door voor koeling en verwarming.


Energiezuinige airconditioning voor jouw woning

Met Daikin kom je de warme zomers aangenaam door en kun je in de winter eventueel de airconditioning gebruiken als bijverwarming van ruimtes. Voor elke ruimte in huis biedt Daikin een oplossing. Hun koeloplossingen hebben de hoogste energierendementslabels op de markt. Dankzij hun focus op hernieuwbare energie en innovatieve technologieën, kun je genieten van een totaaloplossing met maximaal rendement. De toewijding van Daikin voor het ontwikkelen van energiezuinige klimaatoplossingen garandeert dat units van Daikin niet alleen voldoen, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.


Een goed ontwerp valt niet op

Daikin heeft zoveel verschillende typen airconditioningsystemen, dat we samen met jou zeker een klimaat kunnen creëren dat perfect in jouw interrieur past.


Jouw comfort in onze prioriteit

De airconditioners van Daikin doen meer dan alleen het koelen van lucht. Ze regelen de temperatuur, de verwarming, het vochtpeil en de luchtzuiverheid om jou een optimaal klimaat en comfort te bieden.


Beheer jouw energieverbruik

Een klimaatregeling moet eenvoudig, slim, gebruiksvriendelijk en enrgiezuinig zijn. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor jouw woning of jouw bedrijf, de systemen van Daikin helpen je de controle te krijgen over jouw klimaat.

Een energiezuinige Daikin airco koop je bij Eekels

Wil jij een energiezuinige Daikin airco kopen en laten installeren door Eekels Airconditioning?
Neem dan vandaag contact op met Eekels Airconditioning voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Lucht/lucht warmtepompen van Daikin

Daikin airconditioningsystemen zijn lucht/lucht warmtepompen, die jouw woning niet alleen koelen maar ook verwarmen. Door vooral gebruik te maken van de hernieuwbare energiebron lucht zorgen zij voor een lagere CO2 -uitstoot en een optimaal comfort, het hele jaar door.


Wat zijn lucht/lucht warmtepompen?

Lucht/lucht warmtepompen, oftwel airconditioningsystemen, koelen en verwarmen uw woning met energie uit de lucht en slechts 20% elektriciteit - een uitzonderlijk energie-efficiënte manier om het hele jaar door de perfecte temperatuur te bereiken.


Gemaakt voor gebruik in alle woningen

Of het nu gaat om een renovatie- of nieuwbouwproject, een lucht/lucht warmtepomp voldoet aan al jouw verwarmings- en koelbehoeften. Onze flexibele systemen zijn eenvoudig te plaatsen, wat hen ideaal maakt om oude elektrische systemen te vervangen. En, hun A+++ klasse voor energierendement en dus met een zeer lage impact op het milieu, voldoen aan alle vereisten voor milieuvriendelijke gebouwen.


Toonaangevend energierendement

Daikin lucht/lucht warmtepompen bieden energierendement tot A+++ dankzij een aantal geavanceerde oplossingen. Onze eigen invertertechnologie bijvoorbeeld, verlaagt het energieverbruik tot 30% in vergelijking met een niet-invertersysteem, eenvoudigweg door het aanpassen van het toerental van de motor zoals vereist, in plaats van deze uit te schakelen en volledig opnieuw op te starten.


Koelen en verwarmen tot 5 ruimtes met slechts 1 buitendeel

De lucht/lucht warmtepompen van Daikin bieden een aantal opties: sluit ofwel 1 enkel binnendeel aan op 1 enkel buitendeel (Split-systeem) of gebruik een Mulit-splitsysteem, waarmee je min. 2 en max. vijf binnendelen kunt aansluiten op slechts 1 buitendeel. Zo kun je dus met het Multi-splitsysteem tot vijf verschillende ruimtes efficiënt koelen of verwarmen op verschillende temperaturen én elke ruimte afzonderlijk regelen.

Wij verkopen, plaatsen en onderhouden Daikin airconditioning

Daikin airconditioning
Daikin airconditioning
Daikin airconditioning

Klanten in de volgende plaatsen gingen je voor met een Daikin airco

Veel tevreden klanten in verschillenden plaatsen gingen je al voor, en zijn gelukkig met de aankoop van een Daikin airco.

Wil je meer weten over Daikin airconditioning?

Wil jij graag meer informatie over Daikin airconditioning? Of wil je weten wat een Daikin airco installatie inclusief montage en onderhoud kost?
Bel ons dan meteen om een afspraak te maken. Dan kunnen we het samen hebben over een Daikin airco systeem dat bij jouw behoeften past.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend airco adviesgesprek

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie en wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend airco adviesgesprek op locatie? Wij kijken samen met jou als klant, naar de allerbeste airco oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften en het beste passen bij jouw leef- of werkomgeving. Wij komen dan ook graag persoonlijk bij je langs om de situatie op te nemen. Vul het formulier hieronder in voor het maken van een afspraak. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.