Diensten

Eekels Airconditioning, dé partner voor alle diensten en services op het gebied van airco verkoop, airco installatie en airco onderhoud

Eekels Airconditioning airco diensten

Eekels Airconditioning levert de volgende diensten

Eekels Airconditioning, dé solide en betrouwbare partner voor al jouw oplossingen op het gebied van airconditioning. Onze diensten en services bestaan uit airco verkoop, airco installatie en airco onderhoud bij bedrijven en particulieren in de regio Limburg, Brabant en Gelderland. Wij kijken samen met jou naar de beste airco oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften en het beste passen bij jouw leef- of werkomgeving. Wij komen graag persoonlijk bij je langs om de situatie op te nemen.

Omdat we een niet merk gebonden airco installateur zijn kunnen we je een ontzettend ruime keuze aan airconditioners tegen concurrerende prijzen aanbieden. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten A merk airconditioners waaronder Daikin, Gree, LG, Mitsubishi en Toshiba. Daarbij geven wij een uitstekende service bij de installatie en het onderhoud van jouw airco.

Met een blik op de toekomst passen wij het liefste zeer energiezuinige A merk airco systemen toe welke voldoen aan de strengste energienormen (A+/A++ of hoger), welke gebruik maken van vooruitstrevende elektronische technologieën en gemaakt zijn van hoogwaardige duurzame materialen. Wij proberen bij te dragen aan een betere leefomgeving en zo een milieu verantwoordelijke airconditioning installateur te zijn. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan een betere, gezondere en mooiere toekomst voor iedereen.


Airco kopen en laten installeren

Wil jij een vaste airco kopen en laten plaatsen door dé specialist op het gebied van airco verkoop, airco installatie en airco onderhoud? Met een airconditioning kun je het hele jaar door een ideaal binnenklimaat in jouw huis of op jouw werkplek hebben. Tijdens warme zomer dagen zorgt een airco voor verkoeling en tijdens de koudere dagen in de winter kan een airconditioning voor verwarming zorgen. Bij ons kun je verschillende soorten A merk airco's kopen, laten plaatsen en laten onderhouden.


Airco onderhoud

Wanneer je regelmatig jouw airconditioning systeem laat onderhouden door een erkende airco installateur verlengt het de levensduur van de airconditioner en zorgt het tevens voor een blijvend energiezuinige en goede werking. Zo heb jij jaarlijks een schone en professioneel onderhouden airconditioner die jarenlang optimaal zal blijven presteren. Daarnaast geniet je elke dag optimaal van gezonde, frisse lucht en een aangenaam binnenklimaat in jouw woning of op jouw werkplek.

Na het plaatsen van jouw nieuwe airco installatie kun je gewoon gebruik blijven maken van onze service. Jij kunt namelijk bij het aankopen en laten plaatsen van een nieuwe airco installatie door Eekels Airconditioning, ook gebruik maken van ons onderhoudscontract voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van jouw airconditioning. Voor meer vragen of informatie over airco onderhoud en het onderhoudscontract kun je contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Ben jij van plan om een airconditioning te kopen?

Wil jij een A merk airconditioning kopen en laten installeren door een vakman op het gebied van airco verkoop, installatie en onderhoud?
Neem dan vandaag nog contact op met Eekels Airconditioning, dé erkende airco installateur in de regio Limburg, Brabant en Gelderland.

Eekels Airconditioning Airco Verkoop

Airconditioning verkoop

Eekels Airconditioning zal zeker voldoen aan al jouw airco wensen en behoeften om je een zo maximaal mogelijk comfort met de hoogste prestatienormen te garanderen. Wij helpen je graag bij de aankoop van de airconditioning installatie die het beste bij jouw woning, wensen, behoeften en budget past.

Eekels Airconditioning Airco Installatie

Airconditioning installatie

Bij Eekels Airconditioning kun je er op vertrouwen dat jouw airco op een professionele manier word geïnstalleerd. Wij hebben ruime keuze uit A merken, bieden gunstige prijzen en geven een uitstekende service bij installatie en onderhoud. Wij werken secuur en alles word netjes opgeruimd en opgeleverd.

Eekels Airconditioning Airco Onderhoud

Airconditioning onderhoud

Heb je bij Eekels Airconditioning een airco gekocht en heb je die ook door ons laten plaatsen? Dan kun je ook bij ons terecht voor het onderhoud van jouw airco via een onderhoudscontract. Zo heb jij jaarlijks een schone en professioneel onderhouden airconditioner die jarenlang optimaal blijft presteren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een airco die bij jouw past

Wil jij graag weten wat de aanschaf van een airconditionings installatie inclusief montage en onderhoud kost?
Bel dan nu meteen voor een gratis en vrijblijvende maatwerk offerte voor een airco die bij jouw behoeften past.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend airco adviesgesprek

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie en wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend airco adviesgesprek op locatie? Wij kijken samen met jou als klant, naar de allerbeste airco oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften en het beste passen bij jouw leef- of werkomgeving. Wij komen dan ook graag persoonlijk bij je langs om de situatie op te nemen. Vul het formulier hieronder in voor het maken van een afspraak. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.