Airco onderhoud

Airco onderhoud voor een langere levensduur van je airconditionining en een prettig en gezond binnenklimaat

Eekels Airconditioning onderhoud

Airconditioning laten onderhouden

Wanneer je regelmatig jouw airconditioning systeem laat onderhouden door een erkende airco installateur verlengt het de levensduur van de airconditioner en zorgt het tevens voor een blijvend energiezuinige en goede werking. Zo heb jij jaarlijks een schone en professioneel onderhouden airconditioner die jarenlang optimaal zal blijven presteren. Daarnaast geniet je elke dag optimaal van gezonde, frisse lucht en een aangenaam binnenklimaat in jouw woning of op jouw werkplek.

Na het plaatsen van jouw nieuwe airco installatie kun je gewoon gebruik blijven maken van de diensten en service die je van ons gewend bent. Jij kunt namelijk bij het kopen en laten plaatsen van een nieuwe airco installatie door Eekels Airconditioning, ook gebruik maken van ons onderhoudscontract voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van jouw airconditioning.

Voor meer vragen of informatie over airco onderhoud en het onderhoudscontract kun je contact met ons opnemen via onze contact pagina. Kies voor de deskundigheid van Eekels Airconditioning en laat jouw airco onderhouden door dé erkende airco onderhoudsmonteur in Limburg, Brabant en Gelderland.

Kies voor de deskundigheid van Eekels Airconditioning en laat jouw airco onderhouden door dé erkende airco onderhoudsmonteur in Limburg, Brabant en Gelderland

Elke dag optimaal genieten van een aangenaam binnenklimaat

Om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van jouw airconditioning is het aan te raden dat er periodiek onderhoud aan jouw airco plaatsvindt. Het is belangrijk dat de luchtfilters regelmatig worden gereinigd. Een filter wat niet goed wordt schoongehouden, zal op den duur stofdeeltjes en bacteriën gaan bevatten. Wanneer je een airco aanzet die smerig is, dan zal de airco deze vervuiling gaan verspreiden door jouw woning. Daarnaast zorgen vervuilde filters voor een verminderde werking. Naast de luchtfilters is het ook belangrijk dat je jouw gehele airco installatie laat controleren voor een optimale werking. Met een goed werkend airco systeem verlengt u de levensduur, bespaart u energiekosten en zorgt u ervoor dat er minder kans op een storing is. Periodiek airco onderhoud aan jouw airco is dan ook dé oplossing om ervoor te zorgen dat jouw airconditioning altijd gezonde koele lucht in jouw woning blaast.


Airconditioning onderhouden

Wil jij een airco kopen en laten onderhouden?

Wil jij een airco kopen en laten onderhouden door een erkende airco installateur?
Neem dan nu contact op met Eekels Airconditioning voor een vrijblijvende offerte.

Voordelen van airco onderhoud

  Altijd een aangenaam binnenklimaat

  Altijd schone en frisse lucht in huis

  Enorme besparing op energiekosten

  Het verlengt de airco levensduur


Wat doen we tijdens het onderhoud?

Met een onderhoudscontract van Eekels Airconditioning ben je gegarandeerd van deskundig periodiek onderhoud door een erkende airco onderhoudsmonteurs. Onze werkzaamheden bestaan uit:

  het onderzoeken en reinigen van de binnenunit

  het grondig reinigen van de luchtfilters

  het controleren van de werking van de airco

  het inspecteren en reinigen van de buitenunit

  het controleren van de regeling

  het controleren van de aanwezige koudemiddel


Merken airconditioning die wij onderhouden

Wij bieden verschillende modellen, systemen en merken vaste airconditioners aan zoals; Daikin airco, Gree airco, LG airco, Mitsubishi airco, Toshiba airco en Tosot airco. Na het kopen en laten plaaten van een nieuwe airco door Eekels Airconditioning kun je ook bij ons terecht voor het jaarlijkse airco ondehoud. Dit kan gemakkelijk via een airco onderhoudscontract, zo heb jij jaarlijks een schone airconditioner die optimaal blijft presteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over airco onderhoud.

Airco laten onderhouden door Eekels? Veel klanten gingen je voor

Veel tevreden klanten in verschillenden plaatsen gingen je al voor en laten hun airco onderhouden door Eekels Airconditioning.

Eekels is dé specialist voor airco onderhoud

Je zit goed bij Eekels Airconditioning voor het onderhoud van jouw airco.
Bel ons meteen voor meer informatie over een airco onderhoudscontract.

Afspraak maken voor een airco onderhoudsbeurt of een airco onderhoudscontract

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn of wil je graag een afspraak inplannen voor airco onderhoud? Wij kijken samen met jou, naar de allerbeste oplossingen voor het jaarlijkse onderhoud van jouw airconditioning. Of jouw airco nu door ons geplaatst is of niet, wij staan klaar voor het onderhoud van jouw airconditioning. Vul het formulier hieronder in voor het maken van een afspraak of het aanvragen van informatie over een onderhoudscontract. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.