Airco kopen en laten installeren

Een vaste airco kopen en laten installeren door Eekels Airconditioning, dé airco specialist in jouw regio

Eekels Airconditioning kopen en laten installeren

Wil jij een vaste airco kopen en laten installeren?

Je bent dus van plan om een vaste airco te kopen en laten plaatsen door een vakman. Dan ben je bij Eekels Airconditioning aan het juiste adres! Wij zijn de solide en betrouwbare partner voor al jouw oplossingen op het gebied van airconditioning. Wist je trouwens dat je met airconditioning het hele jaar door een optimaal en comfortabele binnenklimaat kunt creëren in jouw huis of op jouw werkplek.

Zo kan een airco tijdens warmere zomer dagen zorgen voor verkoeling en tijdens de koelere winter dagen kan een airco voor (extra) verwarming zorgen. Bij ons kun je verschillende merken single split airco en multi split airco kopen tegen zeer gunstige prijzen, zoals een Daikin airco, Gree airco, LG airco, Mitsubishi airco, Toshiba airco en Tosot airco, inclusief installatie.


Airco kopen?

Wil jij een vaste airco kopen en laten installeren? Een airco kopen, dat doe je natuurlijk niet iedere dag en daar zijn wij ons van bewust. Er zijn veel verschillende merken en soorten airco's, waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Wij helpen je hier bij, zodat jij een airco koopt en laat installeren die bij jouw situatie en behoeften past. Bij een vrijblijvend airco adviesgesprek krijg je een persoonlijke aanbeveling op maat, helemaal afgestemd op jouw situatie en persoonlijke wensen.

Wij komen dan ook het liefste bij jouw thuis om alle mogelijkheden op locatie te bespreken om zo een offerte op maat te kunnen maken. Het kopen van een airco is bij Eekels Airconditioning altijd inclusief montage en ook na het installeren van de airco staan wij voor je klaar voor het jaarlijkse onderhoud van het toestel. Hiervoor kun je bij ons een onderhoudscontract afsluiten.


Airconditioning kopen en laten installeren

Wil jij een vaste airco kopen en laten installeren?

Wil jij een vaste airco kopen en laten installeren door een erkende airco installateur?
Neem dan meteen contact op met Eekels Airconditioning voor een vrijblijvende offerte.

Vaste airco kopen bij Eekels

Wij bieden verschillende modellen, systemen en merken vaste airconditioners aan zoals; Daikin, Gree, LG, Mitsubishi, Toshiba en Tosot. Afhankelijk van het aantal te conditioneren ruimtes bestaat een vaste airco uit een aantal units. In de basis bestaat een vaste airco uit drie delen. Deze drie delen zijn de binnenunit, de buitenunit en een bediening. Wij verkopen en installeren de meest toonaangevende A merk airconditioners. Een groot voordeel is dat deze merken airconditioners door de toepassing van vooruitstrevende elektronische technologieën en het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen zeer energiezuinig zijn. En mede dankzij de geluidsarme werking en de elegante vormgeving passen deze toestellen onopvallend in elk interieur.

Voor welke toepassing wil jij een vaste airco kopen?

Voor welke toepassing jij ook een vaste airco wilt kopen, bij Eekels zit je goed voor alles op het gebied van airco's.
Bel nu meteen voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat voor een airco installatie die bij jouw behoeften past.

Airco kopen: waar moet je op letten?

De keuze voor een airco is niet altijd snel en makkelijk gemaakt. Wij helpen je graag, er zijn namelijk best veel zaken waar je rekening mee moet houden:

  De Functies van de airco:

Een ouderwetse airco heeft meestal alleen een functie om te koelen. Tegenwoordig kunnen de meeste airco's zowel koelen als verwarmen. Daarbij kan een airco ook gebruikt worden om een ruimte te ventileren, zuiveren en ontvochtigen. Je kunt zelf bepalen voor welke functies jij een airconditioning wilt gebruiken.

  Het vermogen van de airco:

Airconditioners zijn beschikbaar in verschillende vermogens. Welk vermogen nodig voor jou is, hangt onder andere af van de ruimte die je wilt koelen. Een airco met een te klein vermogen kan ervoor zorgen dat de ruimte niet goed wordt gekoeld. Daarentegen kan een airco met een te groot vermogen ervoor zorgen dat het iets te koel wordt in de ruimte.

Om vast te stellen wat het juiste vermogen is het belangrijk om vooraf te bepalen wat de gewenste temperatuur zou moeten zijn. Ook is het handig om te weten wat de inhoud van ruimte in kubieke meters (m3) is waar je de airco wilt plaatsen. Zo kan berekend worden wat het juiste vermogen van de airco moet zijn. Dit is maatwerk. Daarom is het raadzaam om hiervoor een vakman in te schakelen.

  Aantal te conditioneren ruimtes:

Bij het aanschaffen van een airconditioning kun je kiezen uit single split airco en multi split airco. Het aantal te conditioneren ruimtes is bepalend voor het type airco. Met een single-split airco kun je één ruimte in jouw woning verkoelen of verwarmen. De installatie bestaat uit één binnendeel en één buitendeel. Met een multi split airco kunt je meerdere ruimtes in jouw woning verkoelen of verwarmen. Dit systeem bestaat uit meerdere binnendelen en slechts één buitendeel.

  De Plaats van de airco:

Het is belangrijk dat een vaste airco op de goede plek wordt gemonteerd. Dit geldt voor de binnenunit en voor de buitenunit. De plaatsing van het binnen- en buitendeel hangt af van verschillende factoren. Een binnenunit mag bijvoorbeeld niet dicht bij een warmtebon, zoals radiator, worden geplaatst. Bij de plaatsing van de buitenunit moet onder andere rekening gehouden worden met de afstand tot de buren in verband met de strengere geluideisen van de overheid.

Verder moet je nog rekening houden met de geluidseisen die door de overheid zijn gesteld en met het energielabel. Airco's zijn voorzien van een enrgielabel waar informatie op staat over het energieverbruik, de Energy Efficiency Ratio, het type, koelen en/of verwarmen, het geluid dat de airco maakt in decibel (dB) en nog wat andere informatie. Met al deze punten kunnen wij jou helpen, om zo tot de beste keuze te komen voor een airco die bij jouw situatie en behoeften past.


Welke airconditioning kopen?

Het soort airco dat jij nodig hebt, is afhankelijk van het aantal ruimtes dat je wilt gaan verkoelen of verwarmen met airco. Wanneer dit één ruimte is, dan kies je voor een single split airco en zijn dit meerdere ruimtes, dan heb een multi split airco nodig.


Waarom een airco kopen en laten installeren?

  Energiekosten verminderen:

Een airconditioning verbruikt dus geen gas, maar verwarmt volledig elektrisch. Hierdoor heb je een stuk minder last van de stijgende gasprijzen.

  Zowel verwarmen als verkoelen:

Met een airconditioning kun je zowel verwarmen als verkoelen. De combinatie van beide is een groot voordeel ten opzichte van een reguliere cv-ketel of warmtepomp.

  Verhoogd het wooncomfort:

Omdat je zowel kunt verwarmen als verkoelen met een airco creëer je in de zomer en in de winter een aangenaam binnenklimaat in jouw huis of werkplek.

  Gezondere lucht in huis:

Een airco zorgt voor een prettige luchtvochtigheid en zuivert de lucht van vervuilende deeltjes, dat draagt bij aan een gezond klimaat in huis.

Vaste airco kopen en laten installeren? Veel klanten gingen je voor

Veel tevreden klanten in verschillenden plaatsen gingen je al voor en hebben hun airco laten installeren door Eekels Airconditioning.

Eekels is dé airco specialist voor iedere situatie

Je zit goed bij Eekels Airconditioning voor het vaste airco kopen en laten installeren.
Bel meteen voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een airco die bij jouw past.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend airco adviesgesprek

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie en wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend airco adviesgesprek op locatie? Wij kijken samen met jou als klant, naar de allerbeste airco oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften en het beste passen bij jouw leef- of werkomgeving. Wij komen dan ook graag persoonlijk bij je langs om de situatie op te nemen. Vul het formulier hieronder in voor het maken van een afspraak. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.